home

Overnachtingsmogelijkheden voor wadlopers vanuit Pieterburen, Lauwersoog, Ameland, Schiermonnikoog of Holwerd.

Op deze webpagina treft U linkjes, banners en advertenties van hotels, campings, instellingen of overnachtingsinitiatieven uit onze omgeving. Om Uw verblijf en wadlooptocht zo gemakkelijk en zo aangenaam mogelijk te maken, heeft het Wadloopcentrum Pieterburen deze webpagina voor U in het leven geroepen. Bedrijven uit de omgeving worden hier in de gelegenheid gesteld om zich aan U te profileren met hun overnachtingsmogelijkheden. Zoekt U een hotel, groepsaccommodatie, B&B, of camping ? Snuffel eens lekker rond op deze pagina. Er zit vast wel een geschikte overnachtings aanbieder voor U bij.
Waddencamping Boet'n Toen

Midden in het dorp Pieterburen, achter de fraaie middeleeuwse kerk en de bekende botanische tuin "Domies Toen" ligt de camping "Boet'n Toen". De camping ligt op de voormalige groentetuin van de vroegere dominee en bestaat uit twee beschutte velden. Het eerste veld is bestemd voor tenten en het tweede veld voor caravans en campers. De camping wordt geëxploiteerd door een groep vrijwilligers van de Stichting Boetn Toen. Op het campingterrein staan 2 blokhutten (4 pers.), 4 huurcaravans en natuurlijk bent u ook welkom met uw tent, camper of caravan. Ook is er de mogelijkheid, tegen een redelijk tarief een seizoenplaats te huren.

Voor verdere informatie zie: www.campingboetntoen.nl

06 570 226 90


Groepsaccommodatie De Waddenhoeve


Groepsvakantiehuis voor 30 personen aan de Waddenkust nabij Pieterburen.

06 293 777 63

www.waddenhoeve.com

Kraak van van Dam

Boek voor Uw vakantie een bijzonder vakantiehuis, het oude dorpskerkje van Oosterbierum. 13 personen, 5 slaapkamers. 3 badkamers. gelegen tussen Harlingen en Franeker. Heerlijk vrij vlakbij het Wad, inclusief fietsen.Terp 12 8854 AD Oosterbierum. www.dekraakvanvandam.nl


Ievers
U vertoeft in een voormalige dorpskerk. een groepsverblijf met volop sfeer voor gezinnen, collega's families en vrienden. 10 personen 4 slaapkamers 2 badkamers (miva) Royale tuin, geweldig uitzicht, inclusief fietsen. Tussen Sneek en Grou. www.ievers.nl


Hotel de MarneIn Hotel De Marne kun je niet overnachten, maar je vindt er wel adressen om te overnachten.

Hotel de Marne is een samenwerkingsverband van kleine ondernemers op het gebied van tourisme, recreatie en activiteiten. Het Wadloopcentrum Pieterburen is ook lid van deze Cooperatie.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Hotel Waddenweelde


BannersKlik op een banner om naar betreffende website te gaan


WaddenhoesTerug naar boven